Dublín a todo ritmo

/, Dublín/Dublín a todo ritmo

Dublín a todo ritmo

2014-07-04T23:10:04+00:00

[vc_column width=”1/2″ el_position=”first”] [vc_column_text width=”1/1″ el_position=”first last”]

Dijous, 5 dies al damunt i non stop!!
Quin ritme! Ens hem aixecat, hem anat a classe, hem dinat I per la tarda hem anat al Trinity College. Hem pogut veure The Book of Kells I la seva biblioteca. Quina passada! Què gran! Quants de llibres! I Quina categoria de biblioteca, digne de pel.lícula!
Llavors hem anat de compres… Ens hem iniciat amb el LUAS, el tranvía de Dublin. També hem après que quan estàs a les portes, si aquest s’envà, per molt que tu premis el botó, les portes no s’obrin. No és com a Espanya que aquest espera!!
Hem anat direcció Dundrum, on hi ha un dels centres comercials més gran d’Europa. Tots hem firat en major o menor grau. Fins i tot aquells que havien dit que no comprarien. TOTS HEM CAIGUT EN LA TEMPTACIÓ!! Tot quadrat, ha estat arribar a la residencia i ni temps per anar a les habitacions, directes cap a la canteen. De la canteen a rentar-nos les dents i a comprar provisions a l’spar de davant casa nostra. I així com hem arribat de la tenda… 19:45 on ens esperaven uns músics. Avui tocava African Drums, quin ritme!!
Hem decidit posar la roba a rentar avui enlloc de diumenge; així tendrem el diumenge tranquil per dormir més si volem i no haver d’estar pendent.

[/vc_column_text] [/vc_column] [vc_column width=”1/2″ el_position=”last”] [vc_column_text width=”1/1″ el_position=”first last”]

Jueves, 5 días encima y non stop!
Qué ritmo! Nos hemos levantado, hemos ido a clase, hemos comido Y por la tarde hemos ido al Trinity College. Hemos podido ver The Book of Kells Y su biblioteca. Qué pasada! Qué grande! Cuántos libros! Y Qué categoría de biblioteca, digna de película!
Entonces hemos ido de compras … Nos hemos iniciado con el LUAS, el tranvía de Dublín. También hemos aprendido que cuando estás a las puertas, si éste se va, por mucho que tú pulses el botón, las puertas no se abren. No es como en España que éste espera!
Hemos ido dirección Dundrum, donde hay uno de los centros comerciales más grande de Europa. Todos hemos comprado en mayor o menor grado. Incluso aquellos que habían dicho que no comprarían. TODOS HEMOS CAÍDO EN LA TENTACIÓN! Todo cuadrado, ha sido llegar a la residencia y ni tiempo para ir a las habitaciones, directos hacia la canteen. De la Canteen a lavarse los dientes y a comprar provisiones en el spar de delante de casa. Y así como hemos llegado a la tienda … 19:45 donde nos esperaban unos músicos. Hoy tocaba African Drums, qué ritmo!
Hemos decidido poner la ropa a lavar hoy en lugar de domingo; así tendremos el domingo tranquilo para dormir más si queremos y no tener que estar pendiente.

[/vc_column_text] [/vc_column] [rb_divider top=”20″ bottom=”20″ width=”1/1″ el_position=”first last”] [vc_column_text width=”1/1″ el_position=”first last”]

[/vc_column_text] [rb_divider top=”20″ bottom=”20″ width=”1/1″ el_position=”first last”]