Bournemouth a cop de foto.

/, Bournemouth/Bournemouth a cop de foto.

Bournemouth a cop de foto.

2018-09-30T09:57:32+00:00
[vc_column width=”1/2″ el_position=”first”] [vc_column_text width=”1/1″ el_position=”first last”]

Bon dia pares i mares. Ahir vàrem tenir un dia del més entretingut. Després de les classes del matí, els nins varen fer una espècie de jinkama anomenada snapchat. Consistia en que, en grups, els donaven una sèrie de coses que havien de cercar per la ciutat i s’havien de fer fotos amb allò. I com podreu veure a les fotos ens vàrem fer els amos de Bournemouth, en Jaume fins hi tot va arrestar un policia, jeje.

Com podeu veure ens ho esteim passant molt bé per aquí i coneixem molta gent, prova d’això és la foto de n’Alejandro i en Luis amb el seu company suís. És que no aturam.

En acabar la prova vàrem anar a sopar i després els monitors havien preparat totes les fotos que havia fet cada grup per poder-les veure, no sabeu com vàrem riure amb algunes, aquí us en posam un parell. Després vàrem tenir una mica de temps lliure per descansar i a les 19:30 varem jugar a… Furor, Furor, nana nana nanara, és que cant malament fins i tot quan escric, jeje. El cas és que no sabeu la de cançons que saben els vostres fills, i les que hi ha amb la paraula “love”, en varen arribar a cantar prop de 15.

Després ja eren les 22h passades i tocava anar a dormir que avui tornava a tocar diversió.

[/vc_column_text] [/vc_column]
[vc_column width=”1/2″ el_position=”last”] [vc_column_text width=”1/1″ el_position=”first last”]

Buenos días padres i madres. Ayer tuvimos un día bien entretenido. Después de las classes de la mañana, los chicos hicieron una especie de jinkama llamada snapchat. Consistía en que, en grupos, les daban una serie de cosas que tenían que encontrar por la ciudad y hacerse una foto con lo que les decían. Y como podéis ver nos hicimos los amos de Bournemouth, Jaume hasta arrestó a un policía, jeje.

Como podéis ver nos lo estamos pasando muy bien por aquí y conocemos a mucha gente, prueba de ello es la foto de Alejandro y Luis con su compañero suizo. Es que no paramos.

Cuando acabaron la prueba fuímos a cenar y luego los monitores habían preparado todas las fotos que hicieron los grupos en la prueba para poder verlas. Nos os podeis imaginar como nos reimos con algunas de ellas, aquí os dejo algunas. Después tuvimos tiempo libre para descansar y a las 19:30 jugamos a… furor, furor, nana nana nanara, es que soy malo cantando hasta cuando escribo, jeje. El caso es que no sabéis la de canciones que saben vuestros hijos, y la de canciones que hay con la palabra “love”. Cantaron casi 15 canciones.

Luego ya eran las 22h pasadas y tocaba ir a descansar que hoy volvía a haber diversión.

[/vc_column_text] [/vc_column]
[rb_divider top=”20″ bottom=”20″ width=”1/1″ el_position=”first last”] [vc_column_text width=”1/1″ el_position=”first last”]

 

"You are under arrest"

“You are under arrest”

2014-07-14 21.04.56

Piràmide humana a la platja.

Piràmide humana a la platja.

Davant el "baloon".

Davant el “baloon”.

... Alejandro i Elisa?

Tanta diversió també cansa, eh Alejandro i Elisa…

... Vicenç ...

… Vicenç …

Tanta diversió també ens cansa, eh Rosalia...

… Aina i Rosalia?

[/vc_column_text] [rb_divider top=”20″ bottom=”20″ width=”1/1″ el_position=”first last”]